Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

Импровизирана алея на книгата в Монтана

Младите писатели от Северозапада застават смело пред публиката със своите творби в Монтана

Младите писатели от Северозапада застават смело пред публиката със своите творби в Монтана на 18 и 19 септември. Те организират импровизирана алея на книгата.

“Събитието ще представлява своеобразна малка алея на книгата, но не с издателства, а с произведения на млади писатели. Наред с тази алея, която ще работи от 10,00 до 18,00-19,00 часа в двата дни, ще има и литературен кът, в който ще проведем срещи с интересни млади и популярни писатели, като идеята е по този начин да вдъхновим повече млади хора да се посветят на музата си и да издадат свои произведения. Също така сме предвидили в програмата занимания за деца – ще има детска работилница, викторина в понеделник в 19,00 часа. Във вторник ще има завършваща вечеря в един от местните коктейл-барове с музика и поезия. В общи линии, целта е да популяризираме литературата на местно ниво и не случайно сме избрали това да бъде град Монтана и да покажем, че младите хора в Северозападна България могат да творят.” Това заяви Димитър Петров, председател на Съюза на младите писатели в Монтана.

Събитието се реализира съвместно с Регионална библиотека “Гео Милев”- Монтана и Община Монтана. Всеки може да ги попита как при тях идва вдъхновението, как пишат и за какво мечтаят и да получи автограф.

Източник: 24chasa.bg

Подобни публикации

Back to top button