Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Кметът награди две малки фирми с почетни значки

Две малки фирми от Монтана бяха отличени от кмета Златко Живков за успешното си развитие. Те получиха почетни значки на община Монтана по време на официалния прием на кмета  по повод 132-рата годишнина от обявяването на градския статут на Монтана.

Наградени са собствениците на  най-популярната пицария в града V max. Тя е основана преди 25 години и собствениците започнали с първите пици в гараж в центъра на града. Днес в пицарията работят около 30 души и тя посреща своите гости в уютен ресторант.

С почетна значка на община Монтана е отличена и фирма „Марков 1991“. Това е семейно предприятие, което преработва месо има и хлебопекарна. Фирмата дава работа на около 25 души, има два производствени цеха в селата Студено буче и Благово и три фирмени магазина.

„Клишето, че Северозападът е изостанал и тук нищо не се случва, вече не работи. В община Монтана има 3240 семейни, малки и средни фирми, които на практика са гръбнакът на икономиката. Тук са и три от най-големите фирми на България, включени в топ 100“, припомни кметът Живков.

От 2000 година насам в началото на декември кметът Златко Живков събира бизнеса на официален прием по повод градския статут на Монтана. На официална церемония той награждава най-успешните през годината бизнеси.

Източник: konkurent.bg

Подобни публикации

Back to top button