Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Монтана посреща Национален мотосъбор 2023

Мотоклуб “Монтана МС” отбелязва 25 години от своето създаване с юбилеен Национален мотосъбор. Той ще се проведен от 26 до 28 май в комплекс “Пъстрина” край Монтана. Откриването е в 18.00 часа, в петък, каза Светослав Струнджев, президент на мотоклуба.
“Предвидени са доста игри с много награди, за томболата голямата награда ще бъде мотоциклет 600 кубика, който е закупен от нас. Ще има рок концерти, като в петък ще бъдат групите SWEET POISON и FOUR PLAY GANG. В събота програмата ще продължи с почетна обиколка на града, като поздрав към жителите на община Монтана. Вечерта ще има доста игри и награди, подсигурени от нашите спонсори и ще завършим с концерт на групите CIROZA, TZUNAMI ROCK BAND и ЕР ГОЛЯМ. Голямата награда от томболата ще бъде изтеглена лично от кмета на община Монтана Златко Живков“- каза Светослав Струнджев, президент на мотоклуб “Монтана МС”.
Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button