Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Монтана се включва в антиспин кампания

Българският младежки Червен кръст се включва активно с различни инициативи в лятната антиспин кампания като партньор на Министерството на здравеопазването. Тя се провежда от днес до 31 август в различни градове, сред които и Монтана, каза Благовеста Нончева, експерт към БЧК в града на Огоста.
“В парк “Монтанезиум” днес стартирахме четвъртия етап на националната антиспин кампания, с участието на доброволците от Българския младежки Червен кръст и РЗИ-Монтана. Целта е да насочи общественото внимание именно към повишаване информираността на младите хора и хората в риск относно начините на заразяване и предаване на заболяването, както и да насърчим предприемането на такива мерки за опазването на собственото здраве и това на партньорите на младите и все пак всички, които по някакъв начин са засегнати от все още съществуващия вирус ХИВ и СПИН”, каза Благовеста Нончева.
Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button