Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Наградиха победителите в общински конкурс

Наградиха победителите в общинския конкурс „С очите си видях бедата“

На 07.04.2023г бяха връчени наградите на победителите в Общинския конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“. Той се организизира от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” към МВР и със съдействието на Община Георги Дамяново. За тази цел пожарникарите от РСПБЗН – Монтана и УПБЗН – Гаврил Геново, посетиха ОУ „Отец Паисий“ – с. Георги Дамяново.
Конкурсът се провежда в три възрастови групи.
В първа възрастова група от 7-10 г. на първо място е Лаорен Иванова, на второ място е Ксения Филипова и на трето място Марияна Абиб.
Във втора възрастова група от 11-13г.на първо място е Дияна Петева, на второ място е Радослав Ангелов и на трето място Стефан Цветанов.
В трета възрастова група от 14-18г. първото място е за Камелия Петева, а второто място за Габриела Каменова.
Секретарят на Община Георги Дамяново Иван Пешунов, заедно с пожарникарите, връчиха грамоти и подаръци на победителите в конкурса.
Пред децата пожарникарите демонстрираха възможностите на пожарен автомобил и авто-механична стълба, с които разполага районната служба. Учениците бяха запознати с работата на пожарникарите, със защитното ѝм облекло, както и с устройството и възможностите на пожарните автомобили.
С голям ентусиазъм децата се включиха в пръскането със струйник от уредбата за бързо действие на пожарния автомобил. Най-вълнуващото за учениците се оказа качването ѝм в коша на авто-механичната стълба и издигането ѝм във височина.
Всички бяха много впечатлени и обещаха на следващия конкурс да рисуват още повече.

Източник: Община Георги Дамяново

Подобни публикации

Back to top button