Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Областният управител на Монтана благодари на институциите за помощта по време на бедствието

Областният управител на Монтана Валери Димитров е благодарил на институциите, оказали помощ и съдействие по време на наводненията в общините Берковица, Монтана, Георги Дамяново и Бойчиновци.

“Аз сам какво мога да направя, ако не са останалите държавни структури, които ми помагаха? Отправям специални благодарности и аз го казах още на съвещанието при министър-председателя и затова съм отправил благодарности към министъра на вътрешните работи по отношение на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” и на областната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, и на Областната дирекция на МВР. Благодарил съм също така и на АПИ за това, че в лицето на директора им и служителите към Областно пътно управление – Монтана не допуснаха през време на бедствените ситуации затварянето на нито един път от пътната републиканска мрежа. И още повече – те помогнаха и на общините по отношение на общинската пътна мрежа да се поддържа в състояние, което да имаме готовност за някакви по-сложни реакции, ако се беше наложило.”

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button