Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Пуснаха пробно новите фонтани в Монтана

Новоизградените фонтани на централния площад „Жеравица“ в Монтана от днес работят в пробен период – по два часа на обяд и два часа вечер, съобщиха от общинската администрация.

Ремонтът на фонтаните и подмяната на настилката на площада продължава вече две години и е пред своя край. Фонтаните са основна атракция на града и представляват водни стълбове с различна височина и форма, които вечер ще светят в различни цветове. Част от подменената настилка на площада е с фигури на чипровски килим.

Ремонтът на централния площад „Жеравица“ в Монтана е на стойност около пет милиона лева, които са отпуснати на община Монтана от държавата с министерско постановление. По време на ремонта са подменени 21 400 квадратни метра настилки и са оформени 3000 квадратни метра зелени и цветни площи. Засадени са 40 кипариси и е монтирано ново осветление от 120 енергоспестяващи лампи.

Източник: novini.bg

Подобни публикации

Back to top button