Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

С 45 машини ще чистят пътищата в Монтана през зимата

С 45 машини ще бъдат поддържани пътищата в област Монтана тази зима. Договорът със „Стефстрой 2010“ ЕООД вече е подписан и влиза в сила от 1 ноември, съобщиха от областната управа.
За почистването от сняг и обезопасяване при заледяване на 619 км републикански пътища само през месец ноември държавата е осигурила 1 112 000 лв., като до края на сезона предвидените средства са близо 2 млн. лв. При екстремни ситуации поддържащата фирма трябва да осигури допълнително още 60 машини.
За проходимостта на прохода „Петрохан“ Пътна полиция – Монтана ще работи с РУ-Костинброд, за да се предотврати навлизането на тежки автомобили от двете страни на прохода.
Лишаване от правоуправление за 1 месец и 300 лв глоба заплашва нарушителите на ограниченията за преминаване през прохода.
От 1 ноември ОПУ няма да издава разрешителни за преминаване през „Петрохан“ на някои тежкотоварни автомобили, каквито по изключение са издавани досега.

Източник: bulnews.bg

Подобни публикации

Back to top button