Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

С концерт „Веселие на Еньовден“ танцов ансамбъл „Младост“ ще зарадва публиката в Монтана

С концерт „Веселие на Еньовден“ танцов ансамбъл „Младост“ ще зарадва публиката в Монтана. В събота от 10.30 часа на сцената в Младежкия дом малки и големи самодейци ще се вихрят в ритъма на фолклорната музика.

С игриво настроение те ще сътворят истинско веселие. И ако на Еньовден се събират билки за здраве, то танцьорите ще ви подарят пъстра китка от танци от различните фолклорни области на България. Това ще е и една от последните изяви за шест момичета и момчета от ансамбъла, които са абитуриенти. Раздялата ще е емоционална, защото всички те от ранна възраст до днес са в редиците на формацията.

За останалите танцьори фолклорните приключения продължават. Представителен танцов ансамбъл ‚Младост“ ще вземе участие в 22–то издание на международния фолклорен фестивал ‘’CARPATICA DEVA’’.

От 29 юни до 3 юли в град Дева, Румъния възпитаниците на Стоян и Геновева Стоянови ще представят магията на българския фолклор.

Само ден след участието на румънска земя, танцовият състав заминава за Турция. Там ще се включат в 27. Международен фестивал на културата и изкуствата в град Чанаккале от 5 до 9 юли.

Източник: montana24.net

Подобни публикации

Back to top button