Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпортТОП новини
Популярно

Състезание с велосипеди по повод празника на Вършец

Състезание с велосипеди за деца организираха във Вършец по повод Празника на курорта, минералната вода и Балкана

Състезание с велосипеди за деца организира днес община Вършец по повод Празника на курорта, минералната вода и Балкана, който тече през юли и август с множество прояви.

Над 30 деца, както от Вършец, така и гостуващи в града – на почивка с родителите си или при баба и дядо за лятната ваканция, преминаха по трасето в боровия парк в града, където бяха наредени колчета, люлеещи се дъски, дървени препятствия и т.н.

Община Вършец раздаде грамоти и лакомства за всички участници, а победителите в отделните възрастови групи получиха и предметни награди. Състезанието донесе много радостни емоции на децата завързаха нови приятелства и се забавляваха с велосипедите.

Програмата за празника на Вършец предвижда още изложби, концерти, спортни състезания, детски театър, кинопрожекции. Всички прояви са безплатни за жителите и гостите на града. С богатата програма се стремим да привлечем повече курортисти във Вършец и да помогнем на местния бизнес, обяви кметът на Вършец Иван Лазаров.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button