Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт
Популярно

Шериз дебютира за “Монтана”

Шериз дебютира за "Монтана" в мач за Адриатическата лига

Женският баскетболен тим на “Монтана” привлече нова чуждестранна състезателка-това е Шериз Ферлей. В края на миналата година от зала “Младост”, заради проблеми с визите, си тръгнаха трите американки. Ръководството на монтанчанки реагира и привлече гардът Янина Тодорова, която идва от колеж в Америка. В понеделник към отборът се присъедини крилото Шериз Ферлей.
“За последно Шериз е била в исландския “Гриндавик””, поясни треньорът Преслав Пешев. Родителите на Шериз са американци, но тя е родената в Идар – Оберщайн /Германия/.
“Тя започна сезона в Исландия, отборът й се движеше доста добре, на 4-то място в Първенството, тя се представяше солидно, приблизително 9-10 точки, около 7 борби средно на мач с добри проценти и реално това е нейната първа година професионален баскетбол. Досега е играла само в колежите. Хареса ми в нея това, че може да играе като външен играч, може да играе и като вътрешен.”
Вчера баскетболистките на “Монтана” пристигнаха в Белград, където днес излизат срещу “Партизан”, първа среща от Суперлигата на Адриатическата лига. Шериз Ферлей ще направи официален дебют за “Монтана”:
“Един мач, който е доста важен за нас. За жалост не успяхме да намерим още една състезателка за да запълним изцяло празнините, които имаме, но мисля, че само с нея и момичетата, които имаме в отбора отиваме да се борим и надявам се ще успеем да вземем тази така важна победа за нас.”
Мачът в Белград днес между “Пратизан” и “Монтана” е от 19:00 часа.
Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button