Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

65

С шествие, концерт и награждаване на културни дейци в Берковица отбелязаха 24 май

С шествие по централните улици на Берковица, концерт на новата сцена, построена в центъра на града и връчване на награди на културни и просветни дейци в Берковица беше отбелязан Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

В шествието се включиха над 1000 души – ученици от местни училища и детски градини, граждани, културни дейци, духовници и общинското ръководство на Берковица. То беше предвождано от музикантите от Берковската духова музика, които свиреха „Върви народе възродени…“  а след тях преминаха мажоретни състави, танцови и други формации.

Кметът на Берковица Димитранка Каменова връчи награди и плакети на изявени просветни и културни дейци, както и на ученици, постигнали високи резултати в различни сфери на науката, техниката и спорта. Концерт изнесоха местни танцови и певчески групи и квартет „Интро“.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button