Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Финансират 6 проекта на местни общности

Шест проекта на местни общности в Лом ще финансират общината и платформа „Агора“

Шест проектни предложения ще получат финансиране от Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи в Лом, съобщиха от местната община.

Проектите са на читалища, детски градини и неправителствени организации. Те предвиждат изграждане на детски площадки, разкрасяване и облагородяване на дворове на детски градини и междублокови пространства, закупуване на носии за танцьори от самодейни състави към читалища и т.н. Всеки от проектите ще бъде подкрепен със средства до 3000 лева.

Общинският фонд за подкрепа на местни инициативи в Лом разполага с 18 000 лева, от които 10 000 лева са осигурени от общината, а останалите 8000 лева от “Платформа АГОРА – Активни граждански общности за развитие и алтернатива”. От общината в Лом заявиха за БТА, че целта е местната управа и местните общности да си партнират за решаване на проблеми и подобряване качеството на живот.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button