Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани
Популярно

Офис за социални услуги в Община Монтана

По проект, финансиран от фондовете на Европейския съюз (EС), Община Монтана открива за пръв път фронт-офис за социални услуги. В него ще работят петима експерти, съобщи кметът Златко Живков.

Екипът от експерти ще преценява от каква услуга се нуждае даденият потребител и ще го насочва към звеното, където ще получи точно това. Офисът е своеобразен филтър, заяви Живков.

Той се създава по проект на Община Монтана, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Целта е да се подкрепи реформата в социалните услуги и да се осигури равен достъп на всеки гражданин до тях. Експертите са назначени на работа за срок от 18 месеца, уточни кметът.

Новият фронт-офис се намира в общинският комплекс за здравни и социални услуги на улица „22 септември“ в Монтана.

В момента община Монтана предлага 21 социални и здравни услуги, като повечето от тях са започнали като дейности по проекти на общината, финансирани от фондовете на ЕС и българското правителство, а след приключването на проектите са преобразувани в делегирана държавна дейност, посочи кметът на Монтана Златко Живков.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button