Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани
Популярно

Община Берковица с нова сцена

Община Берковица закупи нова сцена по проект с европейско финансиране

Община Берковица закупи нова сцена за концерти, спектакли и други изяви по проект с финансиране от ЕС чрез Местна инициативна група Берковица и Годеч, съобщи кметът Димитранка Каменова.

Сцената е разглобяема и подвижна и може да се премества от едно място на друго в зависимост от нуждите на общината. Първата изява на новата сцена ще бъде на 24 май. За празника на българската азбука и светите братя Кирил и  Методий община Берковица предвижда тържествено шествие по улиците на града с Берковската духова музика, връчване на годишни награди на изявени местни личности за принос в развитието на образованието и културата в общината и концерт на новата сцена.

Новата сцена е на стойност 99 992 лева. Тя включва мобилен модул (открита сцена) с размери 10х8 метра, а също покривна конструкция, озвучителна система и сценично осветление. Предназначена е за концерти и други изяви на традиционни местни празници и фестивали в община Берковица с цел популяризиране и съхранение на местното културно наследство, уточни кметът.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button